Indruk maken met een bedrijfskalender: jouw merk altijd in beeld

Wij zijn experts in het maken van kalenders die indruk maken. Of je nu kiest voor bureaukalenders, driehoekskalenders of zakelijke kalenders, wij bieden een breed scala aan opties die perfect passen bij jouw bedrijfsbehoeften. Een bedrijfskalender is altijd een succes op elke werkplek. Het is niet alleen een slimme investering, maar ook een waardevol geschenk voor jouw klanten en relaties.

Onze kalenders combineren functionaliteit met stijl, en helpen jouw merk het hele jaar door onder de aandacht te blijven. Door te kiezen voor onze bedrijfskalenders, profiteer je van de mogelijkheid om jouw logo en bedrijfsgegevens prominent te laten bedrukken, wat zorgt voor dagelijkse zichtbaarheid. We bieden diverse personalisatieopties, zodat je elke kalender kunt afstemmen op de unieke uitstraling van jouw bedrijf. Van het kiezen van de juiste stijl en formaat tot het toevoegen van eigen foto’s en teksten, wij zorgen ervoor dat je kalender volledig voldoet aan jouw wensen.

Onze kalenders bieden een stijlvolle manier om je waardering te tonen en zorgen ervoor dat jouw merk het komende jaar steeds in het zicht blijft. Of je nu je klanten, partners of medewerkers wilt bedanken, onze bedrijfskalenders zijn een doordacht en praktisch geschenk dat het hele jaar door wordt gebruikt. Laat je merk zien met een op maat gemaakte kalender die je ontvangers elke dag opnieuw herinnert aan jouw bedrijf.

De voordelen van onze kalenders
  • Bestel onze bedrijfskalenders vanaf 25 stuks, of het nu bureaukalenders, driehoekskalenders of wandkalenders zijn.
  • Met je logo, gegevens of merk opvallend bedrukt, krijg je dagelijks zichtbaarheid, het hele jaar door.
  • Personaliseer elke bedrijfskalender met je eigen foto's.
  • Het bedrukken van je logo en bedrijfsgegevens is gratis.

Een kalender is een krachtig marketingmiddel. Eén investering geeft je 365 dagen promotie.

Advies nodig?

Bel ons

+31 (0)321 321 816

Chat met ons

+31 (0)6 27 38 36 23

Stuur een bericht

Contactformulier

"

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter