Bureaukalender maken, jouw bedrijfskalender op maat gemaakt

Een bureaukalender maken in een geheel eigen en bijzondere uitstraling voor jouw bedrijf. Wij staan klaar om je daarbij te ondersteunen. Bureaukalenders maken we in alle soorten en maten. Maar ook wandkalenders of driehoekskalender, we kunnen alles voor je maken. Alle kalenders maken we altijd aansluitend bij jouw huisstijl.

Een bureaukalender maken en weggeven is de perfecte manier om 365 dagen per jaar in beeld te zijn bij jouw relaties en klanten. Wil je geen gebruikmaken van ons standaardontwerp? Kies dan voor een maatwerkkalender. We creëren een ontwerp geheel naar jouw wens. Samen selecteren we het mooiste beeldmateriaal, lettertype, kleuren, calendarium en andere elementen. Alles is mogelijk bij het maken van jouw bureaukalender. Wij realiseren de kalender precies zoals jij die voor ogen hebt, waardoor het een unieke en waardevolle toevoeging is voor jouw bedrijf en relaties.

Daarnaast kun je kiezen voor verschillende papiersoorten, formaten of aantal pagina’s. Bij het maken van een bureaukalender begeleiden en adviseren wij je tijdens het gehele proces.

De voordelen van een bureaukalender maken op maat:

  • Volledig naar wens in te vullen
  • Advies en begeleiding van start tot finish
  • Op maat gemaakt calendarium met bedrijfsspecifieke data
  • Unieke zakelijke kalender
  • Leverbaar in elk formaat
  • Bestelbaar vanaf 25 stuks
  • Gemakkelijk om te zetten naar kerst- en nieuwjaarskaarten
  • Verschillende papiersoorten en afwerkingen mogelijk
  • Optie voor extra pagina’s of bijlagen
  • Professionele uitstraling voor jouw bedrijf
  • Handige marketingtool voor lange termijn

Advies nodig?

Bel ons

+31 (0)321 321 816

Chat met ons

+31 (0)6 27 38 36 23

Stuur een bericht

Contactformulier

"

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter

Maatwerk kalender voor Velox

De maatwerkkalender voor Velox is gedrukt op zwaar papier en voorzien van een matte laminaat, wat de kalender een chique uitstraling geeft. Een echte eyecatcher op het bureau van klanten en relaties!

Bureaukalender: de effectieve marketingtool voor duurzame klantrelaties

In de huidige marketingwereld is het essentieel om klantrelaties te onderhouden en merkbekendheid te vergroten. Traditionele geschenken zoals wijnflessen zijn niet langer de beste keuze. Duurzamere, betekenisvolle geschenken winnen terrein, en de bureaukalender is een top marketinginstrument.
Een bureaukalender biedt praktische bruikbaarheid en is een welkome afwisseling van digitale agenda’s. Wij maken graag een bureaukalender voor jou, compleet met aangepaste ontwerpen en boodschappen. Dit geeft de kalender een persoonlijke touch, waardoor het niet alleen praktisch is, maar ook een emotionele connectie creëert.